Koble til din Tidbit Printer

I denne artikkelen får du vite hvordan du kobler til din Tidbit Printer.

Dette skal være med i pakningen fra leverandøren:

LAN-kabel (Ethernet kabel) 3m
Printer
Power Supply
Papirruller

Mangler det noe i pakken? Ta kontakt med oss via chat på våre hjemmesider

Oppkobling av printeren

Tidbit Printer er enkel å koble opp. Følg steg for steg hvordan her:

Pakk opp pakningen
Mat printeren med papir. (PS! Legg rullen med papiret gående over og ut av printeren, IKKE under ifra, da kommer det ingen tekst på papiret)
Koble printeren til strøm med Power Supply
Koble LAN-kabelen til LAN-porten i ruteren din og inn i LAN-inngangen på printeren
Slå av printeren
HOLD inne "print-knappen" (til venstre foran på printeren) parallelt som du trykker ÈN gang på "På-knappen".
Slipp "print-knappen" når du ser printeren skriver ut tekst på papiret
Nederst på printeren skal det stå en IP-adresse (feks 192.158. 1.38.). Står det "Didn't Obtain" må du prøve andre innganger på ruteren din eller ta kontakt med leverandøren av printeren din
Printeren din er nå aktiv og du kan sende en test-ordre fra nettbutikken din for å se at bestillingen printes korrekt

Lurer du på noe mer kan du ta kontakt med oss på chat via våre hjemmesider!