Tidbit Menu Editor

Med Tidbit Menu Editor kan du enkelt redigere og bygge menyen til restauranten, og publisere denne på nettbutikken din live. I denne artikkelen får du vite hvordan du gjør dette!

Opprette menyen din

Først oppretter du menyen din ved å gå til "meny" fanen til venstre i dashbordet ditt
Klikk "Opprett meny" (blå knapp), og gi menyen din et navn. For eksempel "Sommermeny"

Legge til seksjoner og varer

For å legge til en seksjon kan du gå til "Legg til seksjon"
Fyll inn informasjonen du trenger som navn og beskrivelse. Merk at du må definere en varegruppe med riktig MVA sats!
Velg hvilken rekkefølge seksjonen skal være (1 er øverst og 2 er nederst, jo høyere tall, jo lavere vil den dukke opp). Klikk til slutt "opprett seksjon"
Trykk deretter "Opprett ny vare" og fyll inn navnet på varen
Fyll inn informasjon om varen som "navn", "beskrivelse" og last opp eventuelt bilde
Legg til varianter eller tilleggsprodukter om ønskelig. (En variant er for eksempel "liten", "medium" eller "stor". Et tilleggsprodukt er "ekstra bacon" eller "ekstra ost". Velg også benevnelsen (Gram, stk osv)
Ønsker du å presentere produkttilpasninger? Legg dette til nederst på siden. Dette kan for eksempel være hvis gjesten må velge saus. Navn på tilpasningen (for kjøkkenet) er derfor "Saus". Definer spørsmål til gjesten, for eksempel "Hvilken saus ønsker du?". Her kan du også legge til beskrivelse (for eksempel en anbefaling).
Til slutt trykker du "opprett produkt" og vipps, produktet er live i nettbutikken din!

Har du flere spørsmål angående hvordan du setter opp menyen din? Skriv til chatten vår "Tidbot" via våre hjemmesider!