OBS! Tidbit jobber med en ny integrasjon mot Dintero som vil gi søknadssvar på under 24 timer. Løsningen er for øyeblikket i beta testing. Mer informasjon kommer.
Bruk av Dintero og betaling over nett

Betaling over nett vil si at gjestene dine enkelt kan betale etter å ha lagt til noe i handlekurven. Dintero er vår partner på betaling over nett. Med markedets beste priser og betalingsvindu er dette den beste betalingsløsningen på markedet i dag. Før gjestene dine får sendt bestillingen sin må de betale for bestillingen gjennom Vipps / kort. De kan også legge til tips før de betaler. Hvis de betaler med kort, legger de til kortnummer, CVC, utløpsdato og navn på kortholder. Bestiller de med Vipps, blir de sendt til Vipps og betaling håndteres i deres app.

Slik setter du opp betaling på nett

Gå til "innstillinger" fanen i dashbordet (til venstre)
Klikk på "Betaling" ved siden av "Basis" fanen
Klikk på "Dintero" valget
Fyll ut nødvendig informasjon som skjemaet ber deg om
Nederst huker du av på "Godta vilkår" og klikker "send søknad" nederst til høyre
I løpet av 3 dager vil du få en e-post med to skjemaer som du må signere med BankID
Når skjemaene er signert får du beskjed når checkout er live på din nettbutikk

Behandlingstiden hos vår partner Dintero kan variere fra 3-5 virkedager.

Hvorfor betaling over nett?

Å sette opp betaling på nettbutikken kan hjelpe deg på mange måter:

Du sparer tid
Gjester går fra restauranten din uten å ha måttet vente på regningen (som resulterer i et godt siste inntrykk av restauranten)
Gjester er vandt til å betale på nett fra før
Dere sikrer dere mot svinn og gjester som går fra en ubetalt regning
Alt går direkte til regnskap så dere slipper manuelle prosesser

Har du flere spørsmål om betaling i nettbutikken din? Ta kontakt via vår chat på hjemmesiden vår!