Hva er egentlig Tidbit?

Tidbit er alt din restaurant trenger for å ta bestillinger direkte fra hjemmesiden din og Mobil Bestilling med QR-koder på bordene. Utvid restauranten din i dag. Alt integrert i regnskapet. Kom i gang på 5 minutter.

I denne artikkelen forteller André i Tidbit deg enkelt hva våre tjenester går ut på, og hvorfor du burde starte med effektive bestillingssystemer. Du trenger nemlig nye inntektskanaler og å utvide potensialet ditt!

Les mer om våre tjenester her: